Kiinteistönhoidon kausityöntekijä - Kokkolan seurakuntayhtymä

Kokkolan seurakuntayhtymän kiinteistötoimi hakee KAUSITYÖNTEKIJÄÄ Kokkolan kantakaupungin alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 1.4.2024 - 31.8.2024.

Kokkolan seurakuntayhtymän kiinteistötoimi hakee

KAUSITYÖNTEKIJÄÄ

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. kiinteistöjen ulkoalueiden hoitotyöt, talotekniset kunnossapitotyöt, tilankäyttäjien palvelupyyntöihin reagoiminen sekä sähköisen huolto-ohjelman mukaisten hoitotehtävien omatoiminen suorittaminen ja dokumentointi.

Kiinteistöalan opinnot ja kokemus kiinteistönhoitotehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Perehdytämme kausityöntekijän huolellisesti seurakuntayhtymän koneisiin, laitteisiin ja järjestelmiin. Viikkotyöaika on 38 h 15 min.

Tarjoamme osaavan ja auttavaisen työyhteisön tuen, sekä mielenkiintoisen työskentely-ympäristön kulttuurihistoriallisesti merkittävien kiinteistöjen parissa. Kokkolan alueella kiinteistöhoidossa työskentelee kolme talonmiestä, erityisammattimies sekä kausi- ja kesätyöntekijöitä.

Kiinteistöpäällikkö Veli-Matti Raappana puh 050-3147500 sp. veli-matti.raappana@evl.fi
(lomalla 26.2-3.3.24)

Seurakuntayhtymän kiinteistöillä on usein erityinen merkitys niin maisemallisesti kuin paikallisestikin. Kirkot, tapulit, kappelit, pappilat ja muut kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset ovat erityinen työympäristö henkilöstölle.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola