Kirkonopas - Lempäälän seurakunta

Haluaisitko töihin vireään ja monipuoliseen seurakuntaan? Hae Lempäälän seurakuntaan ja pääset osaksi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä. Etsimme joukkoomme motivoitunutta sekä työstään innostuvaa kirkonopasta kesäkaudelle 2024.

Lähde elämäsi seikkailuun!
Tule kesäoppaaksi upeaan Pyhän Birgitan kirkkoon!

Lempäälän seurakunta kutsuu ehkäpä juuri sinua ainutlaatuisen kirkkomme oppaaksi ensi kesäksi, 24.6.-11.8. Kirkko toimii tiekirkkona, ja on avoinna vuoroviikoin ti-pe ja su klo 12-18 tai ma-pe klo 12-18.

Mitä on luvassa?
• Hyvä perehdytys rakastetun kirkkomme ainutlaatuiseen historiaan.
• Inspiroiva työ asiantuntevana oppaana.
• Kivat työkaverit.
• Kotimaisten ja kansainvälisten kesämatkailijoiden opastus ja palvelu.
• Suntiomme avustaminen tarvittaessa.
• Kirkkosalin järjestyksestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen.
• Arvokas kokemus evankelisluterilaisen kirkon työstä.
• Hieno mahdollisuus tutustua kirkon eri työaloihin ja tekijöihin.
• Tärkeä työtodistus availemaan ovia uusiin tehtäviin.
• Palkkaus 10,25 €/h + sunnuntaityökorvaukset.
• Perehdytys 19.-20.6. Perehdytyksen ajalta maksetaan palkka.

Mitä odotamme sinulta?
• Palvelualttiutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
• Hyviä vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa.
• Some-, valokuvaus- ja musiikkiharrastuksesta plussaa!
• Täytät 16 vuotta ennen työn alkamista.

Kerro meille itsestäsi! Hae viimeistään su 3.3. kello 15 KirkkoRekryn (LINKKI) kautta! Haastattelu to 7.3. kello 15-17 Lempäälän seurakunnan seurakuntatoimistossa, Manttaalitie 15 A 1. Lisätiedot: arja.lahdekorpi@evl.fi tai 040 80 49 122.

henkilöstöpäällikkö Arja Lähdekorpi
p. 040 804 9122 tai arja.lahdekorpi@evl.fi

Lempäälän seurakunta on vireä seurakunta Pirkanmaalla Tampereen naapurissa. Seurakunnan jäsenmäärä on 17066 ja seurakunnassa työntekijöitä on 50.
Seurakuntamme vision ”Rohkeasti kiinni Elämässä” mukaisesti meille keskeisiä arvoja ovat yhteisöllisyys, osallisuus, rohkea hengellisyys, kunnioitus ja läpinäkyvyys.

Seurakuntamme strategiaan voit tutustua: https://www.lempaalanseurakunta.fi/info-ja-asiointi/rohkeasti-kiinni-elamassa-strategia-2021-2025

Strategiamme mukaisesti rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Tuemme ammatillista kouluttautumista ja työssä kehittymistä. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa arvojemme mukaisesti.

Tarjoamme monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, hyvän perehdytyksen, osaavien ammattilaisten työyhteisön sekä hyvät työvälineet. Työntekijöillämme on mahdollisuus mm. tuettuun työpaikkaruokailuun, kattavaan työterveyshuoltoon ja muihin työviihtyvyyttä tukeviin etuihin.

Manttaalitie 15 A 1
37500 Lempäälä