Kokki - Salon seurakunta

Haemme leirikeskuksiin kokkeja

Salon seurakunta hakee kesäksi kokkeja työskentelemään leirikeskuksissa. Kokki huolehtii leirikeskuksissa mm. rippileirien ja muiden tapahtumien ruoan valmistuksesta ja tarjoilusta. Tehtävään kuuluu myös keittiön ja ruokailutilojen siisteydestä huolehtiminen. Ruuanlaittotaitojen lisäksi tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä. Leirikeskusten sijaintien vuoksi tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Hyvin varusteltujen keittiöiden lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön kauniissa miljöössä sekä monipuolisia työtehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ruoka- ja siivouspalveluiden esihenkilöt Jaana Koli, 040 636 1242 ja Satu Kaukiainen, 044 774 5282.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella ja haku päättyy 3.3.2024.

Jaana Koli 040 6361242
Satu Kaukiainen 044 7745282

Salon seurakunnassa on monipuolista toimintaa maantieteelisesti laajalla alueella. Seurakuntaan liittyi vuoden 2009 kuntaliitoksessa 10 seurakuntaa ja vuoden 2023 seurakuntaliitoksessa Martinkoski. Vuoden alussa seurakunnassa on noin 40 000 jäsentä ja 130 vakituista työntekijää. Seurakunnassa on yhteensä seitsemän leirikeskusta tai -leirimaja, 16 kirkkoa ja 23 hautausmaata.

Kirkkokatu 6
24100 Salo