Kokki - Espoon seurakuntayhtymä

Oletko ammattitaitoinen kokki sekä pidät asiakaspalvelusta? Tervetuloa mukaan iloiseen tiimiimme!

Hae meille vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Kokous- ja kurssikeskus Hvittorp sijaitsee Kirkkonummella Vitträsk -järven rannalla kauniissa maisemissa luonnon keskellä. Osoitteemme on Hvittorpintie 243, 02430 Masala.

Hvittorpiin on juuri valmistunut nykyaikainen keittiö. Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu sekä puhtaanapito. Valmistamme ruoat mahdollisimman pitkälle itse hyvistä raaka-aineista. Asiakkaamme ovat pääosin seurakuntien leiritapahtumiin osallistujia sekä yritysten kokous- ja koulutusasiakkaita. Asiakasmäärät vaihtelevat 10-100 henkilön välillä ja ikäjakauma on vauvasta vaariin. Huomioithan, että Hvittorpiin ei ole julkista kulkuyhteyttä, joten kulkeminen työpaikalle vaatii omaa autoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokin perus- tai ammattitutkintoa tai vastaavaa ammattitaitoa. Erityisruokavalioiden tuntemus ja taito työskennellä vaihtuvissa tilanteissa on eduksi. Arvostamme hyvää vuorovaikutustaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtäviin annamme kattavan perehdytyksen ja tuen. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työn, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, nykyaikaisen ja siistin työympäristön sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu). Olemme savuton työpaikka.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Viikoittainen työaika on 38,15 h. Kokin tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402 ja peruspalkka on 2382,59 € sekä mahdolliset ikä- ja suorituslisät. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika.

Hvittorppiin ei ole julkista liikennettä, Hvittorpin osoite on Hvittorpintie 243. 02430 Masala.

Hakuaika loppuu 5.8.2024 klo. 23:59.
Työhaastattelut pidetään 7.8. ja 8.8..2024.

Lisätietoja antaa keskiviikkoina 17.7. ja 24.7 klo 13-14 sekä torstaina 1.8. klo 14-16 Janna Kosonen 0504320951 , janna.kosonen@evl.fi

Leiri- ja kurssikeskustoiminta kuuluu Kiinteistöpalveluihin. Espoon seurakuntayhtymän

kurssikeskuksia on kaksi: Hvittorp ja Velskola. Työntekijöitä

leiri- ja kurssikeskustoiminnassa on 20 henkilöä.

Hvittorpintie 243
02430 Masala