Kokki - Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä

AitO toimintakeskus on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän omistama kohde, joka sijaitsee kauniilla paikalla Aitolahdella Näsijärven rannalla.

AitOssa on leiritoimintaa, lapsille, nuorille sekä aikuisryhmille. Palvelemme myös kokous- koulutus- ja kurssiasiakkaita. Tarvitsemme huipputiimiimme rautaista keittiöalan ammattilaista ja etsimme kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Kokin tehtäviin kuuluu mm. ruoan valmistusta, leipomista, asiakaspalvelua sekä puhtaanapitoa. Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja kokemus sekä erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme joustavuutta, positiivista asennetta ja paineensietokykyä. Arvostamme reipasta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle sitoutuneen, hyvällä huumorintajulla sekä yhteistyöhengellä varustetun tiimin. Työn, joka on vaihtelevaa ja antoisaa.
Tule palvelemaan meille asiakkaita kauniin maalaismaiseman ympäröimänä.
Tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurieduilla ja tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut. Kannustamme työntekijöitä ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Tehtävän palkka on KirVESTES vaatimusryhmän 402 mukainen (peruspalkka 2319,25 € / kk) sekä kokemuslisä aiemman työkokemuksen perusteella.
Työaika on 114 h 45 min / 3 viikkoa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työt alkavat 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Niina Ojaniemi-Nissilä, palveluvastaava, ruokapalvelut
p. 040 804 8385 ja