Koordinaattori - Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä

Uuden Verson
KOORDINAATTORIN viransijaisuus ajalle 1.8.-31.12.2024
Oletko sinä Uuden Verson koordinaattori ensi syksynä?

Uusi Verso on uuden sukupolven seurakuntayhteisö, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Yhteisö on osa Tampereen ev.lut. seurakuntien toimintaa. Etsimme nyt viransijaista koordinaattorin tehtävään. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. Varikkomessujen koordinointia, messutiimien tukemista, vapaaehtoisten rekrytointia, pienryhmien ja -yhteisöjen vetäjien valmentamista sekä viestintää.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innostusta ylläpitää ja kehittää seurakuntalaisten osallisuutta ja aktiivista toimijuutta seurakunnassa. Kokemus vapaaehtoistoiminnasta Uuden Verson kaltaisessa seurakuntayhteisössä tai paikallisseurakunnassa toimimisesta katsotaan eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme monipuolista kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja valmentavasta työotteesta. Etsimällämme henkilöllä on organisointikykyä, hyvät ihmissuhdetaidot sekä kykyä kantaa vastuuta prosesseista.

Tehtävän palkka on KirVESTES:n vaativuusryhmä 502 mukainen (2663,41 € / kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävä on työajaton hengellinen työ sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Koeaika on 1 kk.

Lisätietoja tehtävästä:
Kasvatuksen pastori Ralf-Eerik Friman puh. 040 804 8271 tai ralf-eerik.friman@evl.fi

Näsilinnankatu 26
33200 Tampere