Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana sairaalapastorin virka hakuajalla 4.4.-19.4.2024. Virka kuuluu sairaalasielunhoidon yksikköön, jonka työtilat sijaitsevat Pohjois-Savon hyvinvointialueen tiloissa.

Sairaalapappina teet työtä KYS Pääsairaalassa, Lainesairaalassa, Harjulan sairaalassa, Niuvanniemen sairaalassa sekä tarvittaessa muissa Pohjois-Savon hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan yksiköissä. Kuopion ev. lut. seurakuntayhtymän sairaalapapit ovat kirkon työntekijöitä potilaita, potilaiden läheisiä ja sairaaloiden henkilökuntaa varten. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi luottamuksellisia henkilökohtaisia keskusteluja, ryhmien vetämistä, hartauksia ja kirkollisia toimituksia. Työyksikössä on kolme sairaalapapin virkaa ja yksi johtavan sairaalapapin virka. Valittavan työntekijän tulee sitoutua toimimaan vuorollaan päivystävänä sairaalapappina, päivystystä toteutetaan arki-iltaisin kello 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8-21 välisenä aikana.

Viran hoitaminen edellyttää tehtäväalueen riittävää tuntemista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Sairaalapastorin virkaa hakevalla tulee olla pappisvihkimys (kelpoisuus Suomen ev.lut. kirkon papin virkaan). Lisäksi hänellä tulee olla tai hänen tulee sitoutua suorittamaan kirkon järjestämä sairaalapapeille tarkoitettu 60 opintopisteen laajuinen sairaalasielunhoidon erityiskoulutus. Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.
Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukaan, peruspalkka on 3618,57 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työntekijän aiempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää. Viran hakuaika päättyy 19.4.2024 klo 15.00. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluihin, joista ilmoitetaan erikseen.
Virantäytössä voidaan käyttää soveltuvuusarviota. Virka täytetään 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Virkaan haetaan Kirkkorekryn sähköisellä hakulomakkeella, joka on osoitteessa https://kirkkorekry.fi/. Verkkolomakkeella nimikirjanote liitetään omaan kohtaansa.
Virasta lisätietoa antaa vt. johtava sairaalapastori Risto Tabell: puh. 040 4848485 tai risto.tabell@evl.fi.”
Ohjeita verkkolomakkeen täyttämisestä antaa tuomiokapitulin notaari Janne Bovellan: puh. 044 7050 604 tai sähköposti janne.h.bovellan@evl.fi.

Museokatu 4
70100 Kuopio

Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!