Lastenohjaaja - Kangasalan seurakunta

Etsimme varhaiskasvatuksen sijaisrinkiimme tarvittaessa työhön kutsuttavia aktiivisia tekijöitä.

Sijaiset työskentelevät lastenohjaajan tehtävissä mm. päiväkerhoissa ja avoimissa perhekerhoissa. Työ painottuu pääasiassa arkipäiviin, mutta jonkin verran myös ilta-aikaan ja satunnaisesti viikonloppuihin.

Edellytämme vastuuntuntoisuutta ja valmiutta ottaa työ vastaan nopeallakin aikataululla. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä heittäytyä ja luoda toimintaa ”lennosta”.

Sijaisen on pystyttävä työskentelemään koko Kangasalan seurakunnan alueella, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kutsumme haastatteluun sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy, joten toimithan nopeasti! Haku on voimassa, kunnes sijaisrinkiin on saatu riittävästi tekijöitä tai 30.4.2024 saakka.

Ennen tehtävän vastaanottamista valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Lastenohjaajan toimeen valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän palkkaus on KirVESTES tuntipalkkahinnoittelun mukainen (12,55 €/h).

Tiia Ritola, varhaiskasvatuksen esihenkilö, p. 0403098050 tai tiia.ritola@evl.fi

Kangasalan seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään hengellisen työn lisäksi esimerkiksi taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavatkin ihmisiä niin arjessa kuin juhlassa. Varhaiskasvatuksessa järjestetään perinteisiä päivä- ja perhekerhoja ja monenlaisia tapahtumia. Erilaisten perheiden kohtaaminen, vanhemmuuden tukeminen ja kristillinen kasvatus ovat ammattitaitoisten lastenohjaajiemme työn pääpainopisteitä. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Meillä töitä tehdään ihmisten kanssa.

Kuohunharjuntie 22
36200 Kangasala