Matservicearbetare - Kokkolan seurakuntayhtymä

Karleby kyrkliga samfällighets köksväsende ansvarar för kosthåll och kaffetjänster inom lägerverksamhet och olika tillställningar. Vår cateringtjänst betjänar utomstående kunder i både glädje och sorg samt vid möten.

Karleby kyrkliga samfällighet söker en

MATSERVICEARBETARE

för fast anställning till Karleby församlingscenter

I arbetet ingår att förbereda och tillreda mat, baka, cateringuppgifter och diskhantering både tillsammans med teamet och självständigt.
Förutom kosthållsuppgifterna ingår även städning och vaktmästaruppgifter.
Körkort behövs eftersom den anställda kan behövas som tillfällig hjälp vid andra servicepunkter.

Vi förutsätter
-lämplig yrkesutbildning (till exempel kock) eller genom praktiskt arbete erhållen yrkeserfarenhet
-kompetens inom kundbetjäning
-samarbetsförmåga med kundgrupper i olika ålder, livssituationer och med olika bakgrund
-goda kunskaper i det ena inhemska språket och minst nöjaktiga muntliga kunskaper i det andra inhemska språket

Arbetstiden är heltid (38,15 h/vka), skiftesarbete i två veckors perioder, i huvudsak mellan kl. 8 och kl. 18, men även kvälls- och veckoslutsarbete.

Du som är en social, flexibel lagspelare, villig att lära dig nytt, tycker om varierande arbetsuppgifter inom kök och kundservice, har en positiv inställning till arbetet, är detta ditt nya jobb?

Ansökningen inlämnas elektroniskt senast den 26.5. kl. 18.00
Intervjuer kommer att hållas den 30.5.

Servicechef Mari Lehtiheimo mari.lehtiheimo@evl.fi (endast via e-post)
Köksansvarig Taija Korkiakangas tel. 050 3147 545, taija.korkiakangas@evl.fi

Lär dig mer om oss

Karleby kyrkliga samfällighets köksväsende ansvarar för kosthåll och cateringtjänster samt betjänar församlingarnas olika arbetsområden, såsom läger- och gruppverksamhet samt sammanträden.
Vår cateringtjänst betjänar utomstående kunder i våra egna utrymmen i både glädje och sorg samt vid bl. a. konferenser och möten.

Sammanlagt finns 9 tillredningskök i samfällighetens utrymmen och köksväsendet sysselsätter 18 yrkeskunniga kombinationsarbetande matserviceanställda som arbetar i team på de olika verksamhetspunkterna.
Alla våra matserviceanställda har mångsidiga arbetsuppgifter inom kosthåll och städning samt vaktmästaruppgifter. Ingen arbetsdag är den andra lik och våra anställda ser variationen av arbetsuppgifter som positiv och inspirerande!

Under vintertid består arbetsdagen av servering till olika former av gruppverksamhet, lunchservering och mötesservering. Sommartid prioriteras lägercentrens och sommarhemmets kosthåll. Köket i Karleby församlingscenter är samfällighetens centralkök och tillreder under sommarsäsongen maten till Kalvholmens lägercenter, Torsö sommarhem och Kyrkbackens församlingshem.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola