Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille palkataan kesätyöntekijöitä hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviin.

Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille palkataan kesätyöntekijöitä hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviin; kuten haravointi, nurmenleikkuu, kesäkukkien istutus ja hoito. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Hautausmaan kesätyöntekijän tulee olla vähintään 16-vuotias ennen työjakson alkamista. Työsuhteet ovat 1-3 kuukauden mittaisia ja ajoittuvat touko-elokuulle.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen liitteen 5 mukaan. Työaika 38 h 15 min/vko (3 viikon jaksotyö 114 h 15 min). Työpäivät sijoittuvat maantantaista perjantaihin, viikonloput ovat vapaat.

Hakuaika päättyy 3.3.2024. Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tiedustelut:
Anjalankosken alue, työnjohtaja Milma Kohomäki
milma.kohomaki@evl.fi, 040 714 0571
Elimäen alue, seurakuntapuutarhuri Raila Rantala
raila.rantala@evl.fi, 040 565 0895
Kouvolan ja Valkealan alue, seurakuntapuutarhuri Antti Kurki
antti.kurki@evl.fi, 040 527 4008
Kuusankosken ja Jaalan alue, ylipuutarhuri Janne Saarinen
janne.saarinen@evl.fi, 040 055 4895
Valkealan alue, työnjohtaja Hely Muhli
hely.muhli@evl.fi, 0400642341

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 56 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on noin 220.

Savonkatu 40
45100 Kouvola