NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS/VIRKA

Nykyinen viranhaltija valittiin seurakuntamme toiseen virkaan ja myönsimme hänelle koeajaksi virkavapautta 31.7.2024 saakka. Tarvitsemme nuorisotyönohjaajan seurakuntamme nuorisotyön tiimiin. Viranhoito alkaa sijaisuutena ja muuttuu kesällä vakinaiseksi viranhoidoksi, mikäli vakinainen viranhaltija irtisanoutuu. Tarjolla on paikka monitaitoisessa tiimissä, joka tekee yhteistyötä mm. kaikkien koulujen ja kaupungin nuorisotyön kanssa.

Virkapaikka on Kurikka, virkaan kuuluu myös työtehtäviä Jalasjärvellä. Seurakunnassa on viisi päätoimista nuorisotyönohjaajaa, joista kolme toimii Kurikan alueseurakunnassa.
Virka sisältää varhaisnuorisotyön, rippikoulutyön ja nuorisotyön tehtäviä. Pääpaino on varhaisnuorisotyössä.

Seurakunta edellyttää kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 164 mukaista nuorisotyönohjaajan tutkintoa. Otamme huomioon myös 31.12.2024 mennessä valmistuvat. Odotamme että valittava on yhteistyötaitoinen ja tiimityö on luonteva osa hänen työtapaansa. Maaseutumaiset olot edellyttävät mahdollisuutta käyttää autoa.

Palkka on vaativuusryhmän 502 mukainen vähimmäispalkka, tällä hetkellä 2 663,41 €. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään lain evankelis-luterilaisen kirkon viranhaltijasta 2:13 §:n 1. momentin mukainen hyväksyttävä todistus terveydestä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikosrekisteriote. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa, mikäli viranhoito muuttuu vakinaiseksi. Aika lasketaan työsuhteen alkamisesta.

Virka on haettavana Kirkkorekryn kautta 24.4.2024 klo 14 saakka. Haastattelupäivä on 30.4.2024. Lähempiä tietoja virasta antaa johtava nuorisotyönohjaaja Juha Lähdesmäki (050 432 3474) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).

Kurikan seurakunta on 16800 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 56 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin.

Noin 20 000 asukkaan Kurikka on eteläpohjalainen maaseutukaupunki, joka tunnetaan maatalouden lisäksi mm. monipuolisista luontoreiteistään.

Kurikan seurakunnassa on hyvä tehdä töitä. Meillä on työtovereita lähes kaikilla ammattialoilla, joten töitä ei tarvitse tehdä yksin. Paikkakunnalla on myönteinen ilmapiiri seurakunnan toimintaa kohtaan. Seurakunta on luonnollinen osa eri verkostoja.

Kurikantie 21
61300 Kurikka

Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!