Nuorisotyön ammattilainen, tule töihin Tunturi-Lappiin, Kittilän seurakuntaan! Kittilän seurakunnassa on avoinna nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 1.9.2024-31.7.2025

Olemme 11 työntekijän työyhteisö ja haemme reipasta työtoveria, jonka tehtävään kuuluu seurakuntamme rippikoulu- ja nuorisotyö sekä varhaisnuorisotyö yhteistyössä koulupapin kanssa. Pienehkön seurakunnan lapsityössä tarvitaan nuorisotyönohjaajan apua esim. lapsia kokoavissa isommissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä joustavuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Some-osaaminen ja viestintätaidot ovat arvostettavaa ammattiosaamistasi. Seurakunta-alueemme pitkien etäisyyksien takia oman auton käytön mahdollisuus on välttämätöntä. Sijaisuuden palkka on vaativuusryhmä 502/2743,31e.

Viransijaisuuden pätevyysvaatimus on kirkon säädöskokoelman nro 164/2023 mukainen nuorisotyönohjaajan viranhaltijalta vaadittava tutkinto, mutta myös muutoin lapsi- ja nuorisotyön työkokemusta omaavat hakijat huomioidaan. Viransijaisuuteen valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Sijaisuuden koeaika on 3 kk.

Voit mieluusti soittaa ja kysyä lisätietoja tehtävästä kirkkoherra Päivi Helén/040 832 6488 (21.6.-2.8.) tai pastori Ari Kokkonen/040 187 7016 (5.-16.8.).
Hakemukset tulee lähettää 14.8.2024 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteella kittila.seurakunta@evl.fi tai postitse Kittilän seurakunta, kirkkoneuvosto, Valtatie 100 a, 99100 Kittilä. Hakijoita pyydetään varamaan aikaa mahdolliseen haastatteluun tiistaina 20.8.2024 klo 17 alkaen, Teams

Kittilän seurakunta on elinvoimainen, vireä seurakunta, jossa hyvä työilmapiiri, yhdessä tekeminen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeää. Haluamme tukea jokaista työyhteisön jäsentä onnistumaan tehtävässään muun muassa huolehtimalla hyvästä perehdytyksestä. Henkilöstön käytössä on työterveyshuollon palvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Valtatie 100
99100 Kittilä