Palvelusihteeri - Espoon seurakuntayhtymä

Espoon aluekeskusrekisteri hakee palvelusihteeriä

Espoon aluekeskusrekisteri vastaa Espoon kuuden ja 12 muun seurakunnan osalta virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilauksista, avioliiton esteiden tutkinnoista sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinneistä.
Palvelusihteeri tulee työskentelemään osana virkatodistustiimiä, jossa laaditaan sukuselvityksiä eri käyttötarkoituksien perusteella ja vastataan asiakkaiden yhteydenottoihin.

Palvelusihteerille katsotaan eduksi vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään kykyä hoitaa asiakaspalvelua ruotsin ja suomen kielillä. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan lisäksi ajan tasalla olevaa toimisto-ohjelmien osaamista, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään annettaan kattava perehdytys työn alettua. Toivomme, että sinulta löytyy motivaatiota opetella uutta ja tiimissä työskentely on sinulle luontaista.

Työsuhde kuuluu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 501 ja sen palkkaus on 2527-2868 euroa/kk työkokemuksen mukaan. Työsuhde täytetään 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Haastattelut järjestetään viikoilla 26 ja 27.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoRekry -palvelussa https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 23.6.2024 klo 23:00.

Organisaation kuvaus:
Lisätietoja Espoon aluekeskusrekisteristä löydät: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/espoon-aluekeskusrekisteri

Lisätietoja työtehtävästä antaa aluekeskusrekisterin rekisteripalvelupäällikkö Tuulia Heino + 358 40 621 0939 tai sähköpostitse tuulia.heino@evl.fi.

Espoon aluekeskusrekisterissä hallinnoidaan toiminta- alueen seurakuntien jäsenrekisteriä. Espoon seurakuntayhtymän kuuden seurakunnan lisäksi Espoon aluekeskusrekisteri vastaa 12 muun seurakunnan valtakunnallisten sukuselvitysten tuottamisesta sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinneistä.

Päätehtäviä ovat mm: virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset, avioliiton esteiden tutkinnat, kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste, rippikoulu ja konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen sekä kirkkoon liittyminen).

Kirkkokatu 1
02770 Espoo