Parkträdgårdsmästare - Borgå Kyrkliga Samfällighet

Borgå kyrkliga samfällighet söker 1-2 parkträdgårdsmästare till Näsebackens begravningsplats till visstidsanställning under tiden 1.4-31.10.2024.
Vi förutsätter att du har utbildat dig till trädgårdsmästare, arbetat inom branschen för några år och har minst T-körkort. Arbetserfarenhet av begravningsplatser och erfarenhet av användning av trädgårdsmaskiner räknas som merit. Parkträdgårdsmästaren ansvarar för underhåll av grönområden på begravningsplatsen och skötsel av skötselgravar tillsammans med arbetsledningen och säsongspersonal.
Vi önskar att de sökande har positiv attityd, flitighet, samarbetsförmåga och förmåga till fysiskt arbete utomhus och till möten med anhöriga.
Till intervju kallas vid behov och beslutet meddelas personligen till de som blir valda. Valen inleds redan under ansökningstiden.
Lönesättningen för uppgiften bestäms enligt KyrkTAK, kravgrupp 403 (grundlön 2 389,36 €/månad). Därtill kan betalas erfarenhetstillägg för lämplig arbetserfarenhet (84,00 - 313,00 €/månad). Det används också ett system för prestationstillägg. Arbetstiden är 38 timmar och 15 minuter per vecka. I anställningsförhållandena tillämpas prövotid.

Kontaktinformation

Mer information ger arbetsledare inom begravningsväsendet Jouni Manninen, 040 6747 467 jouni.manninen@evl.fi

Lär dig mer om oss

Borgå kyrkliga samfällighet bildas av Porvoon suomalainen seurakunta och Borgå svenska domkyrkoförsamling, vars medlemsantal är sammanlagt 34 357. I den kyrkliga samfälligheten sköts begravningsväsendet, fastighets- och ekonomiärenden, sjukhussjälavården, familjerådgivningen och gemensam personal- och övrig förvaltning för båda två församlingar. I Borgå församlingar och den kyrkliga samfälligheten arbetade cirka 110 personer i slutet av år 2023.

Näsebackavägen 5
06100 Porvoo