Ravitsemistyöntekijä - Ylivieskan seurakunta

Keittiötyöntekijä Törmälän leirikeskukseen

Haemme itsenäiseen työhön pystyvää, ruoanvalmistustaitoista henkilöä keittiötiimiimme Törmälän leirikeskukseen ajalle 27.5.-15.9.2024. Työ on 2-vuorotyötä ja tapahtuu 07-23 välisellä ajalla. Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Valitulla henkilöllä tulee olla ravitsemisalankoulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Lisäksi sinulla on hygieniapassi.

Palvelupäällikkö Maarit Repo, puh. 044 7118 630

Ylivieskan seurakunta on virkeä ja kehittyvä seurakunta Kalajoen rovastikunnassa. Haluamme kulkea rohkeasti lähelle ihmistä ja lähelle Jumalaa. 2016 kirkkopalon jälkeiset vuodet ovat olleet sekä suuren surun ja menetyksen että uuden toivon ja yhdessä rakentamisen aikaa. Pyhän Kolminaisuuden kirkkomme valmistui 2021 ja toimitalo Pietari 2009. Merijärven kappeliseurakunta kuuluu Ylivieskan seurakuntaan. Päätoimisia työntekijöitä on noin 50.

Löytyntie 457
84100 Ylivieska