Säsongsanställd fastighetsskötare - Kokkolan seurakuntayhtymä

Karleby kyrkliga samfällighets fastighetsväsende söker EN SÄSONGSANSTÄLLD FASTIGHETSSKÖTARE till centrala Karleby för perioden 1.4.2024 - 31.8.2024.

Karleby kyrkliga samfällighets fastighetsväsende söker

EN SÄSONGSANSTÄLLD FASTIGHETSSKÖTARE

till centrala Karleby för perioden 1.4.2024 - 31.8.2024.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av fastighetsskötsel utomhus, hustekniska underhållsarbeten, att svara på servicebegäranden samt att självständigt utföra och dokumentera underhållsuppgifter enligt den elektroniska underhållsplanen.

Vi värdesätter studier inom fastighetsbranschen och erfarenhet av arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel.

Vi förutsätter B-körkort samt tillgång till egen bil.

Den säsongsanställda inskolas grundligt i användningen av maskiner, utrustning och datasystem. Arbetstiden är 38 h 15 min/vecka.

Vi erbjuder en plats i ett yrkeskunnigt och stödande arbetsteam, samt arbetsuppgifter i en intressant miljö bland kulturhistoriska fastigheter. I Karleby arbetar tre gårdskarlar, en specialyrkesman samt säsongs- och sommarjobbare med fastighetsskötsel.

Fastighetschef Veli-Matti Raappana tfn. 050-3147500, veli-matti.raappana@evl.fi
(På semester 26.2-3.3.24)

Lär dig mer om oss

Församlingssammanslutningens fastigheter har ofta en särskild betydelse både lokalt och landskapsmässigt. Kyrkor, klockstaplar, kapeller, prästgårdar och andra kulturhistoriska byggnader är en speciell arbetsmiljö för personalen.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola