Kyrkslätts kyrkliga samfällighet söker en säsongarbetare på bestämd tid till Haapajärvis gravgård för att sköta gravgården och skötselavtalsgravar.

Vi söker en säsongsarbetare till Haapajärvis gravgård för höstsäsongen.

Arbetet består av skötsel- och underhållsarbete, bl.a. rensa, vattna, och klippa gräset.

Vi förutsätter att sökanden har minst hjälpliga kunskaper i finska och/eller i svenska språket. Vi uppskattar skolning och/eller arbetserfarenhet inom branschen och kunskaper att använda mindre arbetsmaskiner. Vi förväntar oss en pigg och positiv inställning, flitighet, noggrannhet samt färdigheter till fysiskt utearbete i ur och skur.

Vi erbjuder en bra arbetsomgivning i frisk luft samt uppgifterna enligt årstiden. Arbetsförhållandet varar i tre månader. Lönen och arbetsvillkoren fastställs enligt Kyrkans tjänste- och kollektivavtal. Prövotid ingår i avtalet.

Ansökningarna lämnas in genom Kirkkorekry-systemet. senast 31.7.2024. Ansökningstiden går ut 31.7.2024 eller när en lämplig person hittas. Den valde informeras personligen.

Tilläggsinformation ges av trädgårdsmästare Annika Åkerback 040 1935132 eller annika.akerback@evl.fi.

Annika Åkerback, puh. 040 193 5132 virka-aikana

Lär dig mer om oss

Kyrkslätts kyrkliga samfällighet består av två församlingar i Finlands evangelisk-lutherska kyrka, Kyrkslätts finska församling och Kyrkslätts svenska församling, som sköter allmän-, ekonomi-, fastighets- och personalförvaltingen samt gravväsendet. Församlingarnas gemensamma medlemsantal är ca. 25000 och det finns 70 fast anställda medarbetare i hela organisationen. Församlingarna har verksamhet på olika håll i Kyrkslätt, tre kyrkor – Kyrkslätts kyrka, Masaby kyrka och Haapajärvi kyrka, ett församlingshem i Veikkola, lägergård vid Porkala udd på ön Räfsö och gravgårdar i Kyrkslätts centrum och Haapajärvi.

Kyrkstallsvägen 2
02400 Kirkkonummi