Hautausmaatyö

Viran johtosääntö josta ilmenevät kelpoisuusvaatimukset sekä työtehtävät löytyy kotisivuiltamme www.hangonseurakunta.fi. Vapaa hakemus ja CV lähetetään viimeistään 30.8.2024 klo 12.00 sähköpostiosoitteeseen: kenneth.skarpman@evl.fi tai postiosoitteeseen: Hangon seurakuntayhtymä, Puistokatu 7, 10900 Hanko

Kenneth Skarpman 050 552 6590 (lomalla 15.7-11.8)
Irma Mustalahti 040 764 7574 (lomalla 12-28.8)

Hangon seurakuntayhtymään kuuluvat Hangon suomalainen ja ruotsalainen seurakunta joissa on yhteensä n 5000 jäsentä. Työyhteisössämme on parikymmentä työntekijää.

Puistokatu 7
10900 Hanko