Suntio - Varkauden seurakunta

Haemme laaja-alaista moniosaajaa kiinteistö- ja kirkonpalvelustyöhön.

Hakijalta katsotaan eduksi soveltuva ammatillinen perustutkinto, kuten suntion tai seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto. Eduksi hakijalle luetaan kokemus seurakuntatyöstä ja mahdollisuudesta oman auton käyttöön.
Viikkotyöaika 38 tuntia 15 minuuttia. Työhön, joka on fyysistä, sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Suntion tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402 ja palkkaus työkokemuksesta riippuen 2319,25 - 2623,25 €/kk.

Tehtävän hakuaika päättyy 9.8.2024 klo 12.00 ja haastattelut suoritetaan 21.8.2024.

Tiedusteluihin vastaa:
Ylivahtimestari Susanna Keinänen, puh. 040 749 0306, 22.7.2024 jälkeen.

Suntio työskentelee seitsenhenkisessä suntioista ja kiinteistötoimen työntekijöistä koostuvassa tiimissä. Yhteensä seurakunnassamme työskentelee vuosittain kausityöntekijät mukaan laskettuna noin 80 työntekijää. Varkauden seurakuntaan kuuluu 13 502 jäsentä (Kirkon tilastot 31.12.2023) Varkauden kaupungin väkiluvun ollessa 19 718 (Tilastokeskus 25.1.2024).

"Varkauden seurakunnassa vahvistamme yhteyttä ympäristöön, luomakuntaan ja toisiimme kestävillä valinnoilla. Kiitollisuus, kunnioitus ja kohtuus ovat suuntaviivoja ja yhdessä toimien saamme muutosta aikaiseksi."
- Varkauden seurakunnan ympäristölupaus

Ahlströminkatu 19