Tampereen seurakuntayhtymän johtava oppilaitospastori - Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli

Tervetuloa töihin Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymään

Etsimme seurakuntayhtymän yhteisen kasvatuksen yksikköön vakituiseen virkasuhteeseen

JOHTAVAA OPPILAITOSPASTORIA

Oppilaitosyhteistyön tiimiin kuuluu viisi pappia ja oppilaitosdiakoni. Johtava oppilaitospastori toimii oppilaitospappina Tampereen yliopistossa ja oppilaitosyhteistyön tiimin lähiesihenkilönä.

Oppilaitospastorina työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Kohtaat niin yksilöitä kuin ryhmiä erilaisissa tilanteissa ja elämänvaiheissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. keskusteluapu, hyvinvointipalvelujen järjestäminen yhteistyössä muiden kampustoimijoiden kanssa, kriisiryhmätoiminta, jumalanpalvelusten ja hartauksien sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Oppilaitospastorina edistät kansainvälistyvän tiedeyhteisön ja sen jäsenten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Työ edellyttää oma-aloitteista työotetta, tehtäväkentän tuntemusta, hyviä verkostoitumisvalmiuksia sekä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyvää sielunhoito- ja kriisityön osaamista, luovuutta ja tilannetajua. Odotamme kokonaisvaltaista työotetta, halua kehittää yhdessä työn tekemistä eri toimijoiden ja ammattiryhmien kanssa sekä ihmislähtöisyyttä eli jokaisen ihmisen oman kokemuksen kuulemista ja kunnioittamista. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme soveltuvuutta esihenkilötehtäviin. Eduksi katsomme kokemuksen esihenkilötehtävistä sekä osaamisen erilaisten digitaalisten viestintäkanavien käytössä.

Oppilaitospastorin virkaa hakevalla tulee olla pappisvihkimys (kelpoisuus Suomen ev.lut. kirkon papin virkaan). Lisäksi virkaan valittavalla tulee olla tai hänen tulee sitoutua suorittamaan kirkon järjestämä oppilaitostyöntekijöille tarkoitettu erityiskoulutus (kirkon yhteisötyön koulutus).

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 1.9.2024 alkaen. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Johtavan oppilaitospastorin esihenkilönä toimii yhteisen kasvatuksen johtaja.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukaan ja tehtävän peruspalkka on 3929,73 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Hakijoita pyydetään varautumaan viikolla 19 pidettävään haastatteluun, johon kutsutaan erikseen. Haastatellun hakijan tulee suostua soveltuvuusarviointiin, mikäli valintatyöryhmä niin edellyttää.

Tehtävään haetaan KirkkoRekry-palvelun sähköisellä hakulomakkeella perjantaihin 26.4.2024 klo 15.00 mennessä. Hakulomakkeelle liitetään kirkon nimikirjaote.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.

vt. yhteisen kasvatuksen johtaja Risto Korhonen: puh. 050 383 5391 tai
risto.korhonen@evl.fi

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on edelläkävijä monissa kirkollisissa hankkeissa. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja seurakuntalaisten ja tamperelaisten palvelemiseen. Meillä on töissä noin 500 henkilöä ja talousarvion käyttötalouden toimintamenot ovat noin 51 miljoonaa euroa.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurieduilla, lounasedulla sekä polkupyöräedulla. Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut. Kannustamme työntekijöitä ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Näsilinnankatu 26
33200 Tampere

Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!