Tule Kuopion ev. lut. seurakuntayhtymään keittiötyöhön

Haemme Kuopion ev. lut. seurakuntayhtymään vastaavaa keittiö-ja siivoustyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpiste on Puijon seurakuntakeskuksella, mutta työtä voi olla myös satunnaisesti muissa keittiöissä Kuopion seurakuntayhtymän alueella tai leirikeskuksissa. Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Työ alkaa 01.06.2024 tai sopimuksen mukaan. Pääasialliset työtehtävät Puijon seurakuntakeskuksen ruoka- ja kahvitarjoiluista sekä keittiön puhtaanapidosta vastaaminen.

Työtehtäviin kuuluu myös raaka-aine hankinnat, laskutus, asiakaspalvelua sekä muiden toimitilojen puhtaanapitotehtäviä. Odotamme, että valittavalla henkilöllä on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto ja riittävä kokemus ravitsemus- ja siivoustehtävistä. Hygieniapassi on välttämätön.

Työaika sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Työaika on 38,25 tuntia / viikko. Tehtävän täytössä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus sijoittuu KirVESTES:n vaativuusryhmään 402 (2 251,70 €/kk). Tämän lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakuaika päättyy 19.4.2024 klo 15.00.

Kuopion ev. lut. seurakuntayhtymässä on käyttössä ePassiFlex liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin tukemiseen sekä lounaspassi. Henkilöstömme saa laajat työterveyspalvelut. Meillä on uudet ja viihtyisät työtilat. Seurakuntayhtymällä on ympäristödiplomi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi tämä rekrytointi on anonyymi. Rekrytoiva esihenkilö käy hakemukset läpi ilman henkilötietoja (nimi-, yhteystiedot, ikä, sukupuoli ja muut tunnistetiedot). Huomioithan, että et sisällytä näitä tunnistetietoja tekstiin kirjoittaessasi vapaata hakemusta. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja antaa ruokapalveluvastaava Pia Nousiainen, puh. 040 4848 263 tai pia.nousiainen(at)evl.fi

Puijon seurakunnassa on noin 10400 jäsentä. He asuvat Puijonlaakson, Niuvan, Rypysuon, Länsi-Puijon, Julkulan, Päivärannan ja Pihlajalaakson lähiöissä sekä Sorsasalossa ja Ranta-Toivalassa.

Puijon kirkko ja seurakuntakeskus on rakennettu 1977 ja kirkko vihittiin käyttöön 3.9.1977. Puijon seurakunta on perustettu 1.1.1979. Kirkkorakennus on peruskorjattu 2019.

Seurakunnan toimintaa on Puijon kirkolla ja Poukaman leirikeskuksessa.

Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!