Viestintäpäällikön virka - Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä on haettavana viestintäpäällikön virka

VIESTINTÄPÄÄLLIKÖN VIRKA

Viestintäpäällikkö johtaa seurakuntayhtymän viestinnän kokonaisuutta vastaten yhteisen viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävään sisältyy seurakuntayhtymän yhtenäisestä visuaalisesta ilmeestä sekä yhteisten julkaisujen, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien sisällöstä vastaaminen. Viestintäpäällikkö toimii aktiivisessa yhteistyössä median ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä keskeistä on sisäisen ja ulkoisen viestinnän vaikuttavuuden kehittäminen. Viestintäpäällikkö vastaa viestintäpalveluiden toiminnasta, johtaa esihenkilönä seurakuntayhtymän viestintäpalveluiden tiimiä ja osallistuu johtoryhmän kokouksiin.

Tehtävässä menestymistä tukee monipuolinen asiantuntijuus viestinnän osa-alueista sekä kokemus viestinnän suunnittelun, koordinaation ja toteutuksen johtamisesta. Innostava ja osallistava työote esihenkilötyössä ja hyvät verkostoitumistaidot edesauttavat tehtävässä onnistumista. Arvostamme seurakuntaelämän tuntemusta. Toimimme kaksikielisessä toimintaympäristössä.

Viestintäpäälliköllä tulee olla ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Viran palkkaus muodostuu vaativuusryhmän 603/60 mukaisesta peruspalkasta (4575 eur/kk) ja kokemuslisästä (työkokemuksen mukaan enintään 560 eur/kk). Käytössä on lisäksi suorituslisäjärjestelmä.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työn hyvässä työyhteisössä sekä kilpailukykyiset palvelussuhde-edut. Henkilöstön työhyvinvointi on meille tärkeää, ja tuemme sitä monin tavoin mm. panostamalla osaamisen kehittämiseen.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virassa aloitus on 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan, jota ennen tehtävään perehtyminen aloitetaan työsopimussuhteisena syksyn aikana. Haastattelut pidetään viikolla 18. Käytössä on soveltuvuusarvioinnit.

Virkaa haetaan sähköisesti KirkkoRekry-palvelun kautta 15.4.2024 klo 14 mennessä. Tämän ensisijaisen hakutavan sijaan hakemuksen voi myös toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän palvelupisteeseen, jossa hakemuksen on oltava perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja tuomiorovasti Aulikki Mäkinen 4.4. klo 13-16 ja 8.4. klo 9-12 p. 040 341 7225 tai aulikki.makinen@evl.fi sekä hallinto- ja talousjohtaja Timo Laakso 5.4. ja 11.4. klo 13.30-15.30 p. 040 341 7292.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja tuomiorovasti Aulikki Mäkinen p. 040 341 7225 tai aulikki.makinen@evl.fi sekä hallinto- ja talousjohtaja Timo Laakso p. 040 341 7292 tai timo.laakso@evl.fi

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä muodostuu kymmenestä seurakunnasta ja yhteisistä tehtävistä. Seurakuntien jäseniä on noin 138 000 ja työntekijöitä noin 460.

Eerikinkatu 3
20100 Turku