Yhteisökoordinaattori - Espoon seurakuntayhtymä

Haluaisitko tulla tekemään työtä, jolla on merkitystä? Tule töihin kirkkoon! Leppävaaran seurakunnassa on haettavana yhteisökoordinaattorin tehtävä.

Etsimme seurakuntaamme henkilöä, jolla on osaamista yhteisön rakentamisesta, vapaaehtoisuuden vahvistamisesta, tapahtumien järjestämisestä sekä somesisältöjen tuottamisesta. Etsimämme työntekijä on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava. Hän hallitsee verkko- ja tiimityötaidot ja kykenee kehittämään työtä strategiasta nousevien tavoitteiden mukaisesti. https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tietoa-espoon-seurakunnista/strategia

Arvostamme aidosti innostavaa ja motivoitunutta työotetta sekä sosiaalisen median ja digitaalisen maailman tuntemusta. Soveltuva työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan yhteisön rakentamisen ja vapaaehtoisuuden vahvistamisen parissa. Työtä ei tarvitse tehdä yksin. Hyvinä työtovereina on tekijöitä kaikilta työaloilta niin Leppävaarasta kuin muistakin Espoon seurakunnista, vapaaehtoisia unohtamatta.

Työhön kuuluu työskentely vapaaehtoisten kanssa heitä rekrytoiden, innostaen ja tukien. Saat tehdä työtä tapahtumien toteutuksessa etsien yhteistyön mahdollisuuksia alueen muiden toimijoiden, kaupungin, järjestöjen ja yritysten kanssa. Työhön kuuluu myös vuorovaikutus seurakunnan somekanavissa sekä jumalanpalveluselämään osallistumista omien tehtävien puitteissa ja niiden kautta yhteisön rakentaminen ja vahvistaminen.

Tehtävä on uusi ja täytetään ensin määräaikaisena 3 vuoden kokeiluna. Tehtävään sisältyy 6kk koeaika. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Eduksi katsotaan ylempi korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulututkinto sekä kirkon työn ja toiminnan tuntemus. Työtehtävien hoidon kannalta riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on tarpeellinen muun kielitaidon lisäksi.

Tehtävässä noudatetaan kirkon työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 601 ja peruspalkkana vähimmäispalkka (3062,01 euroa/kk). Työaika on yleistyöaika 38h15min/vko. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hae tehtävään KirkkoRekry-järjestelmän kautta siten, että hakemuksesi liitteineen on perillä pe 16.8. klo 15 päättyvään hakuaikaan mennessä. Haastattelu siihen kutsutuille järjestetään pe 30.8.2024.

Tiedustelut hallintopappi Kaisa Yletyinen (etunimi.sukunimi@evl.fi p. 050 434 1085)

Leppävaaran seurakunta kuuluu Espoon seurakuntayhtymään. Seurakunnassa on n. 23 300 jäsentä ja työyhteisöön kuuluu noin 50 työntekijää.

Veräjäkallionkatu 2
02650 Espoo