Haemme Lehtisaaren nuorisokotiin yötyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Nuorisokodin yöohjaajan tehtäviin kuuluu mm. nuorten ilta- ja aamutoimista huolehtiminen, yörauhan ylläpitäminen, kirjallinen dokumentointi, kodinhoidolliset työt sekä muut erikseen sovitut tehtävät.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa esim. lähihoitaja tai ammattikorkeakoulututkintoa, esim. sosionomi tai sairaanhoitaja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta sekä nuorten kanssa työskentelystä.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Toivomme hakijalta sitoutunutta ja motivoitunutta työotetta. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mm. viihtyisän työympäristön ja hyvän työilmapiirin sekä esihenkilön ja työyhteisön tuen.

Eeva Pekari, eeva.pekari@evl.fi

Lehtisaaren nuorisokoti on 12 paikkainen nuorisokoti, jossa on kaksi osastoa. Nuorisokoti on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille kodin ulkopuolelle sijoitetuille tytöille. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Lehtisaaressa kauniissa merellisessä ympäristössä.

Turvaamme nuorelle välittävän, kasvua ja kehitystä tukevan kodinomaisen kasvuympäristön. Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, jotka pitävät nuoresta huolta ja tukevat häntä elämässä eteenpäin nuoren yksilölliset tarpeet huomioiden.

Liljasaarentie 1

Muut tiedot