Skip to main content

Kesätyöt 2023

8.2.2023 13:37

Kesätyöt 2023

Kesätyöhaku on käynnissä!

Kesäkauden 2023 työpaikat on haettavana pääsääntöisesti tammi-maaliskuussa. KirkkoRekrystä löydät runsaasti avoimia kausi- ja kesätyöpaikkoja ympäri Suomen.

Monipuolisesti mahdollisuuksia

Kirkko ja seurakunnat työllistävät runsaasti kausi- ja kesätyöntekijöitä vuosittain. Kesätöitä löytyy laajasti eri tehtävissä – haussa on mm. leirikeskustyöntekijöitä, hautausmaatyöntekijöitä, kirkko-oppaita, keittäjiä ja kesäteologeja.

Työsuhteita on tarjolla moneen lähtöön – 1-3 kuukauden mittaisten kesäpaikkojen lisäksi haussa on myös 4-6 kuukauden mittaisia, jo aiemmin keväällä alkavia tai pidemmälle syksyyn jatkuvia kausityöpaikkoja. Joissain tehtävissä työn kesto voi olla myös sovittavissa. Voit tarkentaa hakua haluamillasi kriteereillä, esimerkiksi sijainnin mukaan.

Kaikki avoimet kesätyöpaikat

Ettei sopiva kesätyöpaikka mene sivu suun, aseta itsellesi kätevä hakuvahti! Hakuvahti ilmoittaa sinulle automaattisesti juuri sinua kiinnostavista työpaikoista. Lue lisää hakuvahdista täältä.

Vinkkejä työnhakuun

Löytäessäsi mielenkiintoisen työpaikan, tarkistathan aina huolella työpaikkailmoituksessa ilmoitetun hakuajan päättymispäivän. Kesäkauden rekrytointeja julkaistaan tammi-maaliskuussa eri aikoina ja hakuajat myös päättyy vaihtelevasti. On myös mahdollista, että hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana, jolloin hakemus kannattaa jättää hetimmiten.

Ohjeita KirkkoRekryn käyttöön löydät työnhakijan oppaastamme sekä Työelämäuutiset -sivun artikkeleista. Uutissivulta löydät myös runsaasti mielenkiintoisia uratarinoita kirkon ja seurakuntien palveluksessa työskentelemisestä.

Kaikkia KirkkoRekrystä löytyviä työpaikkoja haetaan sähköisesti KirkkoRekryn kautta. Käy luomassa itsellesi profiili, jos sitä ei sinulla vielä ole. Profiilin pääset luomaan kirkkorekry.fi -etusivun oikeasta yläkulmasta. Kun lisäät profiiliin tietosi, voit kopioida samat tiedot usealle eri hakulomakkeelle, jolloin työnhaku sujuu helposti ja nopeasti.

Huom! Muistathan, että KirkkoRekryn tunnukset ovat henkilökohtaiset. Kirjaudu siis aina sisään omilla tunnuksillasi, äläkä esimerkiksi vanhemman tai kaverisi tunnuksilla.

Tsemppiä työnhakuun!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista