Skip to main content

Terveisiä Diakin työelämätapahtumasta

26.9.2023 10:31

Terveisiä Diakin työelämätapahtumasta

KirkkoRekry oli mukana Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) ja Suomen Diakoniaopiston Oulun-kampuksella 20.9.2023 järjestetyssä työelämätapahtumassa ”Tuuppaa itsesi työelämään ~ Merkityksellinen työelämä kutsuu sinua”.

Kerroimme KirkkoRekryn ständillä opiskelijoille kirkon ja seurakuntien monipuolisista työmahdollisuuksista sekä KirkkoRekry-palvelun käytöstä. Tapahtumassa oli paljon kävijöitä, joista erityisesti diakoniaopiskelijat vierailivat juttelemassa kanssamme. Kirkon harjoittelumahdollisuudet olivat ajankohtaisena mielessä opiskelijoilla.

KirkkoRekry oli pienelle osalle kävijöistä jo tuttu, muutamat olivat jo luoneet profiilin tai hakeneetkin töitä järjestelmän kautta. Saimme kuitenkin hyvin kasvatettua KirkkoRekryn ja kirkon alan työpaikkojen tunnettuutta kävijöiden keskuudessa. Kokonaisuudessaan tapahtuma oli erittäin positiivinen kokemus!

Työelämätapahtuman järjesti koulutuskuntayhtymä OSAO, Suomen Diakoniaopisto (SDO), Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak), Oulun ammattikorkeakoulu (OAMK) ja Oulun yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan varhaiskasvatuksen tutkinto-ohjelma.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista