Skip to main content

Kesätyöt 2024

21.11.2023 08:58

Kesätyöt 2024

Oletko huomannut, että kesätyöpaikkoja on jo haettavissa?

Kesäkauden 2024 työpaikat avataan haettavaksi suurimmalta osin tammi-helmikuussa. Monet seurakunnat ja seurakuntayhtymät ovat kuitenkin jo avanneet ensimmäisiä kesätyöpaikkoja hakuun.

KirkkoRekrystä löydät vuosittain satoja kausi- ja kesätyöpaikkoja ympäri Suomen.

Monipuolisesti mahdollisuuksia

Kirkko ja seurakunnat työllistävät runsaasti kausi- ja kesätyöntekijöitä joka vuosi. Oletko koskaan harkinnut omaa kotiseurakuntaasi potentiaalisena työnantajana?

Kesätöitä löytyy laajasti eri tehtävissä – haussa on mm. leiriohjaajia, hautausmaatyöntekijöitä, kirkon oppaita, keittäjiä ja kesäteologeja. Myös mm. kesäkahvilatoiminnasta ja suurempien seurakuntayhtymien hallinnosta voi löytyä tarpeita kesätyöntekijöille ja -harjoittelijoille.

Työsuhteita on tarjolla moneen lähtöön – 1-3 kuukauden mittaisten kesäpaikkojen lisäksi haettavissa on myös 4-6 kuukauden mittaisia, jo aiemmin keväällä alkavia tai pidemmälle syksyyn jatkuvia kausityöpaikkoja, erityisesti kiinteistöjen kunnossapidon tehtävissä. Joissain tehtävissä työn kesto voi olla myös sovittavissa.

KAIKKI AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT

Ettei sopiva kesätyöpaikka mene sivu suun, aseta itsellesi kätevä hakuvahti! Hakuvahti ilmoittaa sinulle automaattisesti juuri sinua kiinnostavista työpaikoista ja voit tarkentaa hakua haluamillasi kriteereillä, esimerkiksi sijainnin ja tehtäväalueen mukaan. Lue lisää hakuvahdista täältä.

Vinkkejä työnhakuun

Löytäessäsi mielenkiintoisen työpaikan, tarkistathan aina huolella työpaikkailmoituksessa ilmoitetun hakuajan päättymispäivän. Kesäkauden rekrytointeja julkaistaan eri aikoina alkaen loppusyksystä 2023 ja ulottuen jopa huhtikuulle 2024. Myös hakuajat päättyvät tällöin vaihtelevasti. On myös mahdollista, että hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana, jolloin hakemus kannattaa jättää hetimmiten.

Ohjeita KirkkoRekryn käyttöön löydät työnhakijan oppaastamme. Uutissivulta löydät myös runsaasti mielenkiintoisia uratarinoita kirkon ja seurakuntien palveluksessa työskentelemisestä sekä käytännöllisiä työnhakuvinkkejä, esimerkiksi työhakemuksen kirjoittamiseen vähäisellä kokemuksella.

Kaikkia KirkkoRekrystä löytyviä työpaikkoja haetaan sähköisesti KirkkoRekryn kautta. Käy luomassa itsellesi profiili, jos sitä ei sinulla vielä ole. Profiilin pääset luomaan kirkkorekry.fi -etusivun oikeasta yläkulmasta. Kun lisäät profiiliin tietosi, voit kopioida samat tiedot usealle eri hakulomakkeelle, jolloin työnhaku sujuu helposti ja nopeasti.

Huom! Muistathan, että KirkkoRekryn tunnukset ovat henkilökohtaiset. Kirjaudu siis aina sisään omilla tunnuksillasi, äläkä esimerkiksi vanhemman tai kaverisi tunnuksilla.

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista